informació

Serveis online al teu costat

 

Alteucostat.cat és una iniciativa que engloba els productors agroalimentaris , professionals i botigues del teu barri o entorn més proper.

La iniciativa sorgeix de la voluntat de sumar forces per aconseguir promocionar les petites empreses i professionals del nostre entorn que s'han vist perjudicats per la situació actual del covid-19, portant-nos un escenari amb disminució de vendes, por de la gent a sortir al carrer, anul·lació de mercats i fires, restaurants sense gent ...

Alteucostat.cat es un projecte solidari sense cost tan pels productors i professionals com pels consumidors; una xarxa de possibilitats i oportunitats de connectar consumidor amb serveis del seu barri o entorn a través de una plataforma web.

 

Què fas millor que els altres? la teva resposta serà la llavor de la teva millora i nosaltres t’ajuden a fer-la realitat.

 
 

Mira al teu voltant, que hi veus? un món ple de possibilitats, persones i professionals -"al teu costat"-.

 

El moment actual requereix d’un gran repte i nosaltres obrin una finestra a tots vosaltres de una manera solidària i totalment gratuïta.

"Home sense somriure no obre botiga" - Antic proverbi.

Aquesta és la nostra aportació per que tornis a somriure.

Per tal de poder ajudar-te millor et demanen omplis el formulari

alteucostat.cat
Trav. Industrial 39
08907-L'Hospitalet de Llob.(Barcelona)
Telf: 607203769
 

 

Al teu barri Online.

Benvinguts a "Al teu costat !"

Mira al teu voltant, que vés? un món ple de possibilitats, persones i professionals -"al teu costat"-.

Podríem haver anomenat el projecte "conec un professional del barri que treballa molt bé" però -alteucostat- és més curt.

"Cal unir-se, no per estar junts, sinó per fer alguna cosa junts". -Juan Donoso Cortés- Totalment gratuït pels productors i professionals.

"Home sense somriure no obre botiga" Antic proverbi. Ajuda'ls a tornar a somriure.

Ets autònom/professional... T'ajudem

"En la crisi, has de ser conscient del perill, però reconeix l'oportunitat."
- John F. Kennedy-

Ets productor, professional o tens una botiga? Tens o fas alguna cosa que et diferencia?

T'ajudem a promocionar el teu negoci de forma totalment gratuïta.

 

per què comerç de proximitat?

Comprar a les botigues de barri suposa no haver d'agafar el cotxe o el transport públic; és a dir, amb aquesta decisió contribueixes a la cura de l'entorn i a reduir el teu impacte mediambiental.
La globalització té moltes coses bones, però també dolentes. I és que comprar productes en altres països només perquè el preu sembla més barat redueix l'activitat comercial de les botigues de barri i moltes d'elles han de tancar més d'hora que tard.
Quan un / a emprenedor/a obre un negoci està creant llocs de treball que afavoreixen a persones que viuen a prop teu.
Les persones que treballen a les botigues de proximitat són especialistes en el seu sector i ningú millor que elles per aconsellar-te sobre tot el que necessites. El seu tracte personalitzat i la seva especialització estan avalats per anys d'experiència.
En els comerços de proximitat podem tocar, olorar, tastar, escoltar i veure els productes que venen, això ens permet tenir una experiència completa que ens ajudarà a comprar millor i evitar devolucions innecessàries.
Si les botigues de barri tanquen, els barris aviat es converteixen en meres zones residencials en què només hi ha moviment quan la gent torna a casa seva. La millor manera d'evitar que els barris morin és donar-los vida comercial.

per què aquest portal alteucostat.cat?

Som un portal gratuït nascut de la voluntat d'ajudar a la comunitat davant d'una difícil situació econòmica.
Hem posat en marxa un servei de consultes gratuït per email que permet fer preguntes als nostres col·laboradors sobre temes fiscals, tènics, informàtics, ...
Tots els establiments que se sumen a la iniciativa faciliten les dades que desitgen compartir, podent en qualsevol moment acollir-se a el seu dret de rectificació, desistiment i eliminació de les seves dades d'acord amb l'actual LOPDGDD (6 desembre 2018) i sobre alteucostat.cat sempre us estem escoltant; tracte personal per a noves iniciatives, idees i col·laboracions a la comunitat.
Volem ajudar a el petit comerç, els productors i els autònoms situant-los en el mapa perquè localitzis amb facilitat el que necessitis al teu barri o entorn
Et facilitarem qui realitza iogurts de forma artesanal, qui ven ous frescos, qui conrea encara de manera tradicional en el teu entorn més proper i als professionals que diàriament treballen per millorar el teu barri. Tots junts ho aconseguirem.
Podràs trobar a voluntaris o accions solidàries del teu barri, que ajudin a gent gran o et donin un cop de mà amb la mascota. Tu també pots ajudar al teu barri anima't i inscriu-te.