Educació

Home :: Educació

Projecte Ulisses

Dissabte, 30 Mai 2020 18:29
Valorar aquest article
(1 Votar)
 • Location: 01000055
 • Address 1: Serinyà
 • Address 2: Girona
 • Tlf.: 695114152

 

Estades, colònies i formació d'Educació emocional i Habilitats Socials per infants, joves i adults.


OBJECTIUS:

 • Fomentar l’esperit crític i el pensament divergent.
 • Educar en la diversitat i la solidaritat.
 • Cohesionar els infants i joves enter ells/es.
 • Augmentar l’autoestima i l’autoconcepte
 • Afavorir la capacitat de cooperar i saber treballar en equip.
 • Desenvolupar l’empatia i solidaritat.
 • Gestionar les pròpies emocions
 • Entrenar les Habilitats Socials.

Treballem en tres grans camps:

 • Formació (de docents, pares, mares, i qualsevol agent educatiu interessat)
 • Estades, colònies i activitats tan dins les aules o espais educatius com fora (educació emocional, Artivisme, prevenció assetjament escolar, prevenció abús sexual infantil i el curtmetratge com a eina educativa). També organitzem casals d'educació emocional i Artivisme tan per escoles, com AFA's, Ajuntaments i empreses que vulguin incorporar la conciliació laboral-familiar (projecte pilot que duem a terme a la Cooperativa La Fageda).
 • Acompanyament socioemocional i terapèutic (infants, joves i adults).

Descarregar els arxius adjunt.

Informació de contacte

Projecte Ulisses
Serinyà
Girona
Marta Darnés 695114152
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Situació

Establiment obert al public
Em desplaço jo al client
Venda online per web
Tinc botiga tancada, No tinc web però atenc per telèfon/whatsapp/email.

Horari

9h a 18h
Llegir 474 vegades Darrera modificació el Dimecres, 24 Juny 2020 19:08

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

 

per què comerç de proximitat?

Comprar a les botigues de barri suposa no haver d'agafar el cotxe o el transport públic; és a dir, amb aquesta decisió contribueixes a la cura de l'entorn i a reduir el teu impacte mediambiental.
La globalització té moltes coses bones, però també dolentes. I és que comprar productes en altres països només perquè el preu sembla més barat redueix l'activitat comercial de les botigues de barri i moltes d'elles han de tancar més d'hora que tard.
Quan un / a emprenedor/a obre un negoci està creant llocs de treball que afavoreixen a persones que viuen a prop teu.
Les persones que treballen a les botigues de proximitat són especialistes en el seu sector i ningú millor que elles per aconsellar-te sobre tot el que necessites. El seu tracte personalitzat i la seva especialització estan avalats per anys d'experiència.
En els comerços de proximitat podem tocar, olorar, tastar, escoltar i veure els productes que venen, això ens permet tenir una experiència completa que ens ajudarà a comprar millor i evitar devolucions innecessàries.
Si les botigues de barri tanquen, els barris aviat es converteixen en meres zones residencials en què només hi ha moviment quan la gent torna a casa seva. La millor manera d'evitar que els barris morin és donar-los vida comercial.

per què aquest portal alteucostat.cat?

Som un portal gratuït nascut de la voluntat d'ajudar a la comunitat davant d'una difícil situació econòmica.
Hem posat en marxa un servei de consultes gratuït per email que permet fer preguntes als nostres col·laboradors sobre temes fiscals, tènics, informàtics, ...
Tots els establiments que se sumen a la iniciativa faciliten les dades que desitgen compartir, podent en qualsevol moment acollir-se a el seu dret de rectificació, desistiment i eliminació de les seves dades d'acord amb l'actual LOPDGDD (6 desembre 2018) i sobre alteucostat.cat sempre us estem escoltant; tracte personal per a noves iniciatives, idees i col·laboracions a la comunitat.
Volem ajudar a el petit comerç, els productors i els autònoms situant-los en el mapa perquè localitzis amb facilitat el que necessitis al teu barri o entorn
Et facilitarem qui realitza iogurts de forma artesanal, qui ven ous frescos, qui conrea encara de manera tradicional en el teu entorn més proper i als professionals que diàriament treballen per millorar el teu barri. Tots junts ho aconseguirem.
Podràs trobar a voluntaris o accions solidàries del teu barri, que ajudin a gent gran o et donin un cop de mà amb la mascota. Tu també pots ajudar al teu barri anima't i inscriu-te.